Влез | Регистрация

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]

Дата и час: Съб Сеп 11, 2010 12:58 am

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: "ЗА" или "ПРОТИВ" емотата и защо?
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:44 pm 

любими групи: mn sa
Аз лично нямам нищо против тях :) даже са ми симпатични :) Апък и нз ктао се почне "да изтербим емотата,да ги нарежеме,да отървем света от тях" и вече 3та световна.

Върнете се в началото

Заглавие: Re: "ЗА" или "ПРОТИВ" емотата и защо?
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 6:08 pm 
Модератор
Аватар

любими групи: Dark Princess, Magica, Lunatica, Legenda Aurea, Tacere, Haggard, Кипелов, Ария и почти всяка руска метъл банда....
Зависи за какви емо-та иде реч... Масовото мнение е, че емотата са психически слаби, с наклонности за самоубийство, постоянно самосъжаляващи се и т.н. Ако наистина са такива - да мрът!
Обаче, ако човека е свестен, здраво стъпил на земята - какво значение има, че харесва по-лигави банди и че исглежда малко смешно? Няма лошо.....
Идеята ми е, че аз бих приела емотата ако и те с еприемат, а не само да се обясняват - Никой не ме разбира, никой не ме иска близо до себе си, никой не ме понася и т.н. Има хора, които не са емо-та но са също толкова досадни със самосъжаленията си и изтъкването на т'ва че са различни... Аман от хора, които знаят само да се оплакват и да обвиняват другите в дискриминция - ми че кат сам се дискриминираш, как искаш другите да не го правят?
Ей за т'ва не понасям емо-та - щото повечето са мега зле...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 6:56 pm 

любими групи: mn sa
Taceria написа:
Зависи за какви емо-та иде реч... Масовото мнение е, че емотата са психически слаби, с наклонности за самоубийство, постоянно самосъжаляващи се и т.н. Ако наистина са такива - да мрът!
Обаче, ако човека е свестен, здраво стъпил на земята - какво значение има, че харесва по-лигави банди и че исглежда малко смешно? Няма лошо.....
Идеята ми е, че аз бих приела емотата ако и те с еприемат, а не само да се обясняват - Никой не ме разбира, никой не ме иска близо до себе си, никой не ме понася и т.н. Има хора, които не са емо-та но са също толкова досадни със самосъжаленията си и изтъкването на т'ва че са различни... Аман от хора, които знаят само да се оплакват и да обвиняват другите в дискриминция - ми че кат сам се дискриминираш, как искаш другите да не го правят?
Ей за т'ва не понасям емо-та - щото повечето са мега зле...

Ами чесно казано,аз съм на мнение,че не само хора който се самосъжеляват са емота.Смисал,че емо идва от емоция а емоцийте не са само отрицателни.Мислълта ми е,че едно истиснко "емо" ни би трябвало да е само ревливо и лигаво.Просто да си емоционален означава да си лесно раним но и също толкова лесно приспособим към някоя закачка или смешка.Вече сичко др с депресия рязане и тн са измислици от някой сух глупак

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 11:50 pm 
Аватар

Непознавам емота,но не ми пречат.Но по мойте наблюдения смятам че това са слабохарактерни и депресирани хора със странни прически в стил "виж ме,аз съм различен" :lol: Накратко това ми е мнението.

Върнете се в началото
 Offline Изпрати  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 7:47 pm 

любими групи: The Cruxshadows , The Birthday Massacre , Angelspit , Animassacre , Diary Of Dreams , Nox Arcana , Arcana , Emilie Autumn , After Forever , Angtoria , Cadaveria , Cradle Of Filth , Deadstar assembly , Delain , Dreamaker , Epica , Kittie , Lacuna Coil , Leave's Eyes , Lordi , Mandragora Scream , Moonspell , ex.Nightwish , Nightwish , Elis , Sirenia , Tarja turunen , The 69 Eyes , Tristania , Within Temptation , Xandria , Blutengel
Визията е напълно отвратителна , както самият начин на живот , музика , бритон (важно е,въпреки че се споменава във визия)

говоря за истинско емо , не за българско...все пак за българчетата които са 94-96 набор да си емо значи да гледаш жално , да си режеш вените (дори не си режат вените както трябва), да носиш тесни панталони , значки от рода на (Hate Love ; I Hate My Life и прочие) и разбирасе чанта на The Nightmare Before Christmas или розова раничка....

Върнете се в началото
 Offline Изпрати  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 11:55 pm 
Аватар

като цяло не ми харесват, но не съм и тръгнал да ги беся и кълцам :D емотата са си такива каквито са си...стига да не ми пречат или закачат не ме интересуват особено много, верно в БГ термина е малко изкривен, но все пак ма**ата им :lol:

Върнете се в началото
 Offline Изпрати  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 7:55 pm 
Аватар

любими групи: Много малко са няма ги изброявам :)
Емотата в България са чалнати позьор.Имат слаба психика щом прибягват да си режат вените и т.н. . Малко е стресиращ външния им вид защото имало е случай когато немога различа момче от момиче. Да добавя, че емотата в България се считат за Секта, в която най - голямото величие е да си отрежат вените (самоче незнам кой ще ги помни като го направят). Аз мисля, че чалгарите в България еволюираха в Емота.

П.С. Ако не досаждат и не пречат незнам защо да ги трепим като те сами ще се избият :lol:

Върнете се в началото
 Offline Изпрати  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:34 pm 
Администратор
Аватар

любими групи: Sirenia , Epica , Theatre of tragedy , Within temptation , NightWish,Xandria, Trail of tears , Epizod , Slipknot , ManoWar , Metallica , Destruction , Burzum , Cradle Of Filth , , Kamelot , Guns n'roses , tristania , After forever ,MoonSpell,Manson,Simple Plan,Cannibal Corpse,3 Doors Down,GodsMack,Paradise Lost,Lacuna Coil
,Therion , Kiss , Deep Purple , AC/DC , Whitesnake
На мен ми мясат на извадени от някое аниме...и немога да разбера кой е момче и кой момиче...гледам един емо и се чуда 10 мин дали е момиче или момче,няма издутина в зоната на гърдите,а се оказва после,че е момиче,като го попитам...

Goth Metal 80%
Grindcore 75%
Death Metal 75%
Power Metal 63%
Black Metal 50%
Thrash Metal 44%
Industrial Metal 44%
Doom Metal 44%
Nu Metal 30%

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 11:41 pm 
Аватар

Нямам нещо против емотата,но просто напоследък нещо станаха мн модерни и сички като овцете тръгнат един подир друг....на всякъде където отида и се някви емота....аз ли не съм наред или не схващам какво му е модерното да си винаги сдухан и тъжен :?

Remember when we first met...and everything was still a bet in love's game...But right now everything is turning blue...And right now I wish I could follow you...to the shores of freedom...where no one lives...

Върнете се в началото
 Offline Изпрати  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:44 pm 
Аватар

любими групи: Deathstars, Red cell, Gothminister, The Gathering, Evereve, Scream Silence, Diary of dreams, Emperor, Behemoth, Dismal Euphony, Tiamat, Limbonic art, Katatonia,
Човек трябва да е такъв, какъвто е! От къде на къде ще съдим някой за това, че има склонност към самоубийство или че е депресиран. Всички изпадаме в такива състояния, нищо че понякога не изразяваме външно своите емоции. Не разбирам и тази агресия срещу емотата :shock:
Щом ги кефи да се обличат така - нека!Освен това аз не виждам нищо лошо в това, чувствата да бъдат изразявани, независимо по какъв начин. Според мен всеки, който е достатъчно смел да разкрие индивидуалността си е достоен за уважение и най-важното - той е личност.

Върнете се в началото
 Offline Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]